Beauty-покупки Осінь - Зима : ТОП 10 від Світлани Гурик

Beauty-покупки Осінь - Зима : ТОП 10 від Світлани Гурик

Ідея вести блог у нас на сайті зявилась саме з ідеї самої статті! Топ-10 серед нашого асортименту виділити тяжко, насправді, але коли я з приходом осені почала додавати у свій догляд ці продукти , я зрозуміла, що було б чудовою ідеєю написати цей список для Вас — для того, щоб Ви придбали саме те, що справді необхідно додати у осінньо-зимовий період.

1

Ну звісно, крем для рук!

Раджу придбати розкішний крем для рук,який  відрізняється від усіх інших тим. Що не тільки живить , зволожує і помякшує нашу ніжну шкіру рук, але і висвітлює пігментні плями за допомогою особливого компненту- ектракту горобини,а такуож містить у складі УФ фільтр,який буде захищати Вашу шкірі від фотостаріння. Рекомендую!

Лімітована колекція — 490 грн
Класична версія — 630 грн

2

Бальзам для губ, або як ми звикли казати “гігієнічна помада”.  І тут теж на допомогу прийде Babor! Ціна - 460грн.

У складі розкішного бальзму для губ  Essensial Care - кокосове масло; бджолиний віск; масло ши; масло насіння соняшнику; карнаубський віск; екстракт алое вера; бісаболол; вітамін Е. Всі ці компоненти не просто зволожують, а і заживлюють тріщинки чи ранки, якщо вони є.

Приємним бонусом є те, що бальзам  лишає легкий прозорий блсик на губах.

Babor Essential Care Lip Balm - 460 грн

3

Актуальною проблемою осіннього періоду є випадіння волосся

Спрбуйте лінію Genesis від професійного бренду Kerastase. Особисто я з приходом осені для себе взяла шампунь Genesis (690грн), але якщо проблема випадіння яскраво виражена - раджу взяти курс ампул від випадіння цієї ж лінії (1650грн).

Формула містить унікальне поєднання інгредієнтів, які ефективно вирішують проблему втрати, ослаблення волосся:

  • амінексіл 1.5% сприяє закріпленню волосини в шкірі голови, не допускає затвердіння колагену в волосяних цибулинах, зменшує випадіння від коренів;
  • екстракт кореня імбиру перешкоджає випадінню, стимулює ріст нового волосся;
  • стовбурові клітини едельвейса здатні протистояти самим екстремальним умовам, мають антиоксидантну властивість;
KERASTASE HYDRA-FORTIFIANT SHAMPOO - 690 грн

4

Волосся “електризується”

Ще однією актуальною проблемою є те, що волосся “електризується” часто у холодний період. Зазвичай, електризується волосся, яке недостатньо зволожене. Придбайте собі розкішне масло-вуаль з ароматом нішевого парфуму Chronologiste від Kerastase, що має антистатичний ефект, робить волосся неймовірно блискучим та сяючим і ви забудете про цю проблему =)

KERASTASE Huile De Parfume Oil - 1700 грн

5

Зволоження обличчя!

Усі засоби догляду за обличчям ми підбираємо індивідуально, а те, що необхідно шкірі будь-якого типу з приходом холоду, вітру, опалювального сезону — зволоження. Раджу додати у Ваш догляд зволожуючу тканинну маску Rare Paris (150грн) - раз на тиждень.

Rare Paris - 150 грн

6

Вітамін С для Вашої шкіри -  це боротьба із тусклістю та нерівним тоном!

Сяйво та енергія шкіри! Для себе я обрала крем від канадської космецевтики - RejudiCare Synergy 3C Cream - Омолоджуючий крем з вітаміном С.

Крем 3C Cream надовго зволожує шкіру завдяки синергетичної суміші екстракту сливи Какаду, що відрізняється найвищою концентрацією натурального вітаміну С, і двох інших форм вітаміну С, спеціально обраних завдяки їх здатності швидко реабілітувати суху, зневоднену шкіру.
Низькомолекулярний склад не забиває пори і не створює відчуття тяжкості, а також є ідеальним завершенням для будь-якої процедури по догляду за шкірою.

RejudiCare Synergy 3C Cream - 2970 грн

7

Пілінг!

Ну звісно, осінь- ідеальний період  пілінгу для обличчя. Якщо у Вас не вистачає часу на косметолога - рекомендую спробувати абсолюнто безпечний пілінг на основі АНА кислот від іспанської космецевтики Atache! Ціна 1шт-260грн. Оновлює шкіру, відлущує ороговілий шар, стимулує клітинне оновлення, розгладжує тонкі лінії.

ATACHE Essentielle Renewal Therapy - 260 грн

8

Тональний крем з spf!

Так, так, все правильно. Навіть у цей період сонячні промені агресивно впливають на нашу шкіру! Навіть у похмуру погоду — моя шкіра захищена СС-кремом від Erborian (spf25) 799 грн (15мл), 1499грн(45мл)

Erborian CC Cream SPF25 - від 799 грн

9

“Кариби у флаконі”

Я часто розповідаю на робочому акаунті, що засоби St.Barth мені, чесно кажучи, хочеться використовувати у осінньо-зимовий період навіть ще більше. Адже цей бренд втілив філософію “Кариби у флаконі” - у кожній деталі. Особливо “гріє душу” факт наявності морської води Карибіки у складі цього неймовірного засобу, ввечері після тяжкого робочого дня або просто коли ви захочете поринути у атмосферу справжнього відчинку, білосніжного піску, аромату океану — використайте гель для душу і ванни із лінії Sea Breeze (2670грн)

St Barth Blue Lagoon Shower Gel - 2670 грн

10

 Як після моря

Якщо ви сумуєте за літом і засмагою- дуже раджу спробувати спрей для придання шоколоданого відтінку Вашому обличчю, як після моря James Read! Ви здивуєтесь, як вранці шкіра буде засмаглою, зубки білішими за рахунок темного шоколадного відтінку шкіри, а ви — усміхненою! 30мл-550грн, 100 мл — 1000грн

James Read H2O Tan Mist Face - від 550 грн